Dinsdag 9 mei 2023 - Madame Tussaud’s en naar huis

De dag van vertrek is aangebroken, dus dit wordt de laatste update van deze vakantie, helaas… Ons vliegtuig vertrekt vanavond om 18.35, maar we moeten al om 10.00 uur het appartement uit. We mogen de koffers laten staan tot uiterlijk 13.00 uur. We hebben bedacht dat we in de tussentijd nog net een bezoekje kunnen brengen aan Madame Tussaud’s bij Time Square in de buurt, Jasper wil daar heel graag naar toe. Zo vroeg op de dag staat er nog geen rij buiten, dus we hoeven niet te wachten. Van boven naar beneden lopen we de vijf verdiepingen met wassen beelden af en maken véél foto’s 😊













Nog een laatste foto van de overkant van de Hudson River met het parkje in onze straat op de voorgrond en dan moeten we echt vertrekken naar JFK Airport. We bestellen een Uber en een prachtige grote Chevrolet Suburban komt binnen vijf minuten voorrijden. We waren op voorhand bang dat de bagage misschien niet zou passen, maar hier past het wel twee keer in. De afstand is zo’n 34 kilometer en dat zou bij normaal verkeer in een ruim half uur te doen moeten zijn, maar met de heksenketel van verkeer in en om New York doen we er anderhalf uur over… Gelukkig hebben we tijd genoeg en zitten we in een comfortabele auto. 





Nog wat eten op het vliegveld want van het vliegtuig-eten worden we meestal niet blij,  en dan is het echt afgelopen. Precies op tijd vertrekken we weer richting Amsterdam….






1 opmerking: