Dinsdag 25 april - Universal Studios

Als we wakker worden in Oviedo regent het weer! Dat hadden we niet besteld….! Maar gelukkig klaart het snel op en komt er een voorzichtig zonnetje te voorschijn. Ik loop om het huis en maak wat foto’s. De foto van het meertje voorbij de achtertuin met een fontein (dé trekpleister op de Airbnb advertentie) ontbreekt helaas omdat dat meertje op dit moment niet meer is dan een modderpoel en vanaf de lente van dit jaar opnieuw in aanleg is…..  Beetje jammer maar het is niet anders. Dan kijken we wel naar ons eigen zwembad.





Hans biedt zich vrijwillig aan om bij de Publix in de buurt wat algemene boodschappen en ontbijtspullen te gaan halen. Maar ja, als Hans naar de supermarkt gaat, duurt dat altijd wat langer omdat hij het leuk vindt om de hele winkel van achter naar voor te ontdekken, dus anderhalf uur later zitten we pas aan de ontbijttafel. Maakt niet zoveel uit, we wilden toch rustig opstarten na de drukke reisdag gisteren en tegen de tijd dat we klaar zijn, is het inmiddels ook prachtig weer geworden, dus we vertrekken voor een eerste bezoek aan Universal Studio’s. Daar aangekomen halen we onze reeds bestelde unlimited passen op (14 dagen toegang tot alle drie de parken van Universal) bij de kiosk en het feest kan beginnen. Achtereenvolgens leren we hoe we Minions moeten worden, worden we gelanceerd in de Rip Ride Rocket achtbaan, fietsen we met ET door de lucht, gaan we op avontuur in de Harry Potter achtbaan en schieten op aliens bij Men in Black. Als we net besloten hebben dat we weer naar huis gaan, komt er toch nog een regenbui uit de lucht vallen… net niet droog gehouden dus. 









In de avondspits rijden we terug naar huis (wat is het toch altijd super druk rondom Orlando) waarna Aniek en Niels aanvullende boodschappen voor de komende week gaan doen en voor het eten van vanavond. We hebben besloten om thuis te eten en ze maken een lekker pasta carbonara.Daarna gaan we niet te laat naar bed; nog wat slaap inhalen van gisteren en morgen willen Aniek, Jasper en Niels met zijn drieën naar Islands of Adventure en dan op tijd vertrekken, dus vroeg opstaan!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten